Sharon Dijksma predikt VVD beleid

De staatsecretaris van staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu geeft aan dat de gemeentes hun eigen beleid mogen uitvoeren voor wat betreft rookoverlast.

In december 2015 vroegen wij verschillende tweede kamerleden wat zij vinden van houtrookoverlast.

Remco Dijkstra liet ons het volgende weten:

De VVD ziet het dan ook als een lokaal probleem waarbij de regels vallen onder de algemene plaatselijke verordening. Zo hebben sommige gemeenten een verbodsbepaling op vuurkorven en haarden. De VVD wil geen landelijke regelgeving en vindt dat gemeenten op eigen wijze invulling dienen te geven aan de bestrijding van rookoverlast.

We zien dezelfde bewoordingen van mevrouw Dijksma:

De in het antwoord op vraag 2 genoemde brochure bevat informatie over wat burgers die overlast ondervinden kunnen doen en hoe GGD-en en gemeenten met klachten van burgers kunnen omgaan. Het is verder aan gemeenten om te bepalen op welke wijze zij invulling geven aan hun bevoegdheden bij het bestrijden van rookoverlast.

Ook de ChristenUnie had hetzelfde beleid als de VVD. Hoe groot is de macht van de VVD in Nederland? Wij raden u aan om in 2017 naar de stembus te gaan stappen. Onze stemadvies is: Partij voor de Dieren. Dit is de enige politieke partij die houtrookoverlast serieus neemt.

Bron VVD: VVD Remco Dijkstra
Bron PvdA: Sharon Dijksma PvdA

 


Een reactie op “Sharon Dijksma predikt VVD beleid

  1. Het wordt steeds duidelijker . Ze willen echt niet , onze autistische bestuurders. Ze willen ons dat hout door de strot duwen om de CO2/PPM 2.5 cijfertjes te flatteren. Dus mensen ( vooral via de media) gek maken om nu weer zo’n gesubsidieerde pelletkachel te gaan stoken. Kinderen indoctrineren met houtkachelspeelgoed(Playmobil) .Alles loopt perfect volgens plan. De gevolgen voor de gezondheid downplayen, mensen tegen elkaar opzetten. Daar gaat alle energie in zitten , niet in regels bedenken want dat is betuttelend .Je kan het niet gemener bedenken. Pappen en nathouden , sussen en rekken , liegen en bedriegen en dat nu al jaren lang. En al worden er veel mensen ziek en gaan er zelfs mensen dood het boeit ze echt niet.Triest voor al die mensen die tot nu toe nog in rechtvaardigheid van onze overheid en justitie geloofden Al die mensen die de afgelopen jaren voor niets zijn verhuisd of slopende en kostbare juridische procedures zijn ingejaagd .Terwijl de malafide graaiers van de overheid de economie (lees geld) plaatst boven mensenlevens .Een overheid die al jaren stiekem zijn plan trekt ism de houtmaffia. En als straks de ramp in volle omvang duidelijk wordt zijn de verantwoordelijken nergens meer te vinden, Ja ergens op de rookvrije Bahama’s .Ik begrijp niet dat de mensen van Stichting Houtrookvrij nog steeds aan tafel zitten bij Platform Houtstook .Dat zou eigenlijk Platform Houtrook moeten heten ,als de kwestie van overlast serieus genomen zou worden . Gezond hout stoken bestaat niet. Nou ja Dijksma heeft ook haar schoolopleiding niet afgemaakt.En de houtrookgedupeerden kunnen zich slecht verdedigen Rook vermindert ook het vermogen tot samenwerken.Dus de overheid wint .Helaas.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s