Tweede kamerleden verwijzen door naar hun eigen lokale partij

Wanneer het Meldpunt Rookoverlast aanklopt bij de landelijke politieke partijen worden we door niet zelden doorverwezen naar de lokale partijen.

De ChristenUnie, PvdA, CDA en de VVD doen dat. Maar wanneer we aankloppen bij bijvoorbeeld de ChristenUnie Assen worden we doodleuk doorverwezen naar Den Haag.

Als we dan vervolgens de ChristenUnie  Asssen en ChristenUnie Den Haag met elkaar verbinden dan laten ze niets van zich horen.

Ook in de gemeente Nijkerk is dit het geval. Kinderen kunnen niet meer slapen op hun eigen kamer vanwege de ernstige zwarte rook die uit de tuinkachel komt.

Kennelijk kunnen de raadsleden dat niet intereserein en geloven heilig in roken we lossen het samen wel op.

Het is goed om met raadsleden in contact te komen van uw gemeente. Onze ervaring is dat woorden niet zoveel doen. Maar wel door ze zelf in de rook te laten zetten!

De GGD liet weten al jaren met de kamerleden in gesprek te zijn over houtrook. Maar helaas zonder resultaat.

Het Meldpunt Rookoverlast heeft diverse keren Paul Blokhuis benaderd over deze problematiek. Maar helaas zowel als wethouder van de gemeente Apeldoorn als zijn huidige functie reageert Paul Blokhuis niet. Een Facebook book bevriende raadslid van Blokhuis liet weten over het stoken van geïmpregneerd hout: je leeft nog steeds.

 

 

Advertenties

Een reactie op “Tweede kamerleden verwijzen door naar hun eigen lokale partij

  1. Hoe meer we ons in de houtstookmaterie verdiepen des te duidelijker wordt dat al die schoftigere stokertjes die ons dit aandoen de grotere schoften die ons besturen vertegenwoordigen . Aan het vele vuur te ruiken en te zien proberen deze duivelse bewindslieden boordevol arrogantie en egoisme zo de hel op aarde, te creëren .m.a.w. ze denken alleen aan hun eigen zaken en helemaal niet aan het volk. Dat mag straks compleet op elkaar los gaan met gele hesjes en kreperen bij houtvuurtjes .Zelf hebben ze 3 CV ketels (Nijpels en zijn vangaslosbende ) Het Binnenhof mag bijvoorbeeld niet van het gas en heeft geavanceerde luchtreinigingssystemen dus ook in de 2e kamer geen houtrook Zij dus het gas en u de stank Want je leeft toch nog ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s