PVV Zandvoort over fijnstof

Het Meldpunt breidt haar netwerk uit. Vele politici worden benaderd over het gevaar van fijnstof in houtrook. Hierbij een brief van de PVV uit Zandvoort.

 

Het stoken van hout wordt door de overheid gestimuleerd. Het (zonder enig effect op het klimaat) opschroeven van de energierekening drijft de mensen tot het zoeken naar goedkopere alternatieven. Alleen al bij onze oosterburen zijn er in korte tijd 500.000 open-haarden bijgekomen. Gegevens hierover in Nederland zijn ons niet bekend.
Naast het stimuleren met belastingprikkels doet men er op grote schaal zelf aan mee met de zogenaamde biomassa. Hout gebruiken als energiebron is teruggaan naar het stenen tijdperk.
Wij zijn van mening dat de overheid met deze waanzin zo spoedig mogelijk moet stoppen. De benodigde beslisruimte is bij ons als gemeenteraadsleden niet aanwezig.
Lokale regelgeving dienaangaande is weliswaar ons terrein maar dit is in Zandvoort niet echt aan de orde. Zoals u wellicht bekend is komen onze oosterburen hier al sinds jaar en dag voor de “frische Luft”. Het waait hier ook doorgaans harder dan elders in het land en meestal vanaf zee.
Wij zijn tegenstander van vervuiling en dus ook van de luchtvervuiling. Elke windmolen vergt 500 ton chemisch afval alleen al om de magneet te produceren die in de kop zit.
Verder zorgen met name de wieken voor niet te recyclen afval. De zogenaamde groene energie is niet alleen duur maar ook bijzonder smerig.
Verder is de afgesproken energietransitie fysiek niet haalbaar zoals keurig uitgelegd door Prof.Dr.Dr. Hans-Werner Sinn. Zoekt u maar op youtube op zijn naam en “Zappelstrom”. Los van de onwetenschappelijke bizarre jacht op CO2 die leven op onze planeet mogelijk maakt. Samenstelling van onze atmosfeer heeft geen invloed op de temperatuur. Zie link.
https://www.omicsonline.org/open-access/New-Insights-on-the-Physical-Nature-of-the-Atmospheric-Greenhouse-Effect-Deduced-from-an-Empirical-Planetary-Temperature-Model.pdf
Het stimuleren van het stoppen van deze onzin zal nog wel even tijd vergen. Wij raden u aan e.e.a. onder de aandacht te brengen de betreffende personen in de beide Kamers der Staten Generaal.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s