Handhavingsverzoek aan de gemeente

De gemeente kan handhaven op schadelijke rook!

Burenoverlast door open haard of houtkachel

Ervaart u overlast van de open haard of houtkachel van uw buren? De Rijksoverheid heeft het hulpmiddel Houtstook door particulieren, hoe voorkom je overlast?. Hierin staat een stappenplan voor als u overlast ervaart door houtrook. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van uw gemeente. De gemeente kan optreden tegen mensen die op een hinderlijke manier rook, stank of roet verspreiden.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leefbaarheid/vraag-en-antwoord/wat-moet-ik-doen-bij-burenoverlast

Het Meldpunt Rookoverlast zoekt gedupeerden die een handhavingsverzoek willen indienen bij de gemeente. Graag willen wij op de hoogte worden gebracht hoe uw gemeente omgaat met uw klacht. Het Meldpunt Rookoverlast beschikt over een juridische voorbeeldbrief. Wilt u meer informatie? Bel gerust met Meldpunt Rookoverlast telefoon: 06 49 13 77 77.

Tevens zijn wij opzoek naar klokkenluiders. Bent u werkzaam bij een gemeente? En ziet u dat er slordig omgegaan wordt met houtrook klachten? Of beschikt u over belangrijke informatie? Geef dit aan ons door. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met de aangeboden informatie. houtrookoverlast


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s