Meldpunt Rookoverlast vraagt om reactie van de brief GGD

In 2016 heeft de GGD een kritische brief gestuurd naar Sharon Dijksma. Wij hebben de vragen uitgezet bij het Ministerie van Milieu & Infrastructuur. Echter zij geven geen commentaar. De landelijke PvdA gaf aan dat zij ook geen antwoord krijgen van Sharon Dijksma. Het gaat om deze brief met constructieve oplossingen bedacht door experts: Reactie-GGDen-NoordNL-op-kamerbrief-houtrook-08022016-1

Reactie gemeente Groningen (van de GGD zelf)

Op uw verzoek sturen we u het antwoord dat het Ministerie van Infrastructuur en Milieu aan het dagelijks bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Publieke Gezondheid en Zorg en aan GGD Groningen heeft gestuurd.

Zoals u kunt lezen is er een antwoord gekomen, waarbij meerdere partijen bij zijn betrokken. GGD Groningen wacht de resultaten van het Platform Houtrook en Gezondheid af. We adviseren u om dat eveneens te doen.

GGD Groningen gaat ervan uit  u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

De landelijke PvdA gaf aan dat we de brief bij het Platform Houtrook konden navragen. Echter het Platform Houtrook geeft geen informatie hierover.


Een reactie op “Meldpunt Rookoverlast vraagt om reactie van de brief GGD

  1. GGD Groningen is zelf heel goed op de hoogte van de schrijnende problematiek rondom houtrook Ze adviseren dus te wachten op de resultaten van een zo goed als overleden Platform.GGD weet heel goed dat de kachelhandel in dat platform informatie heeft achtergehouden gesjoemeld, gelogen ,getraineerd en gedraaid om zoveel mogelijk hout en pelletkachels uit te rollen over dit land Alles ism onze regering. Het is maar dat u het weet. Gezondheid telt niet.
    De houtrookgedupeerden in dat platform wilden alleen maar netjes praten om de problemen samen op te lossen..Ze zijn dus gigantisch voor de gek gehouden en worden dit nog steeds Nu ook weer door deze GGD.Zo behandelt de overheid tegenwoordig zijn onderdanen Ik geloof niet meer in prinsjes
    dag ,wel in bijltjesdag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s