Reacties brief Longfonds

Er is een brief gestuurd naar gemeenten om iets te doen aan de luchtkwaliteit zie http://www.houtrookvrij.nl/nieuws/input-longfonds-en-stichting-houtrookvrij-voor-lokale-verkiezingsprogrammas/

Reacties van verschillende partijen zijn:

CDA Hoogezand-Sappemeer:

” Ik had inderdaad bijgesloten brief reeds gekregen en hij is in de fractie besproken. Gezien het gebrek aan landelijke consensus, de bestuurlijke moeilijkheden om te verbieden en het gebrek aan capaciteit voor handhaving heb wij besloten dit thema niet op te pakken.”

Met vriendelijke groet en dank voor uw mail
xxxxx
Fractievoorzitter CDA Hoogezand-Sappemeer”

VVD Lisse

Wilt u mij alstublieft niet meer mailen?

PvdA Landsmeer

“Uw bericht geeft mij aanleiding tot de vraag op welke wijze u mijn emailadres heeft verkregen en het verzoek mijn gegevens uit uw bestand te verwijderen.

Met gr.”

D66 Papendrecht

D66 kent de problematiek m.b.t. het stoken van siervuur, openhaarden, houtkorven, etc. Wij hebben een half jaar geleden bij de behandeling van de luchtkwaliteit in de commissie Ruimte er ook op aangedrongen dat het college hier meer aandacht aan besteed en de inwoners voorlicht over de gevolgen van het stoken van hout.

Het college heeft hierop in de winter van 2016 – 2017 regelmatig in lokale nieuwsbladen voorlichtingspagina’s gepubliceerd. D66 realiseert zich dat hiermee het probleem niet is opgelost en zal blijven aandringen op het verminderen van siervuur en vuurwerk.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s