PvdA/CU-SGP Doetinchem over houtrook

De PvdA Doetinchem is voorstander van BBQ en vuurkorven. Voor wat betreft houtrookoverlast geven zij aan dat hiervoor buurtbemiddeling  is. De PvdA Doetinchem is van mening dat er geen regels moeten zijn tussen buren onderling. De SGP-ChristenUnie Doetinchem zijn  het hier ook mee eens. Zij geven aan dat je niet alles in detail kunt gaan regelen.

Kijk ook op: https://www.problemenmetjeburen.nl/rommel-troep-stank-viezigheid

Zij geven het volgende aan:

Suggesties:

  1. Bespreek de overlast met uw buren. Misschien weten ze helemaal niet dat u zich ergert aan hun bedrag. Leg uit wat u belangrijk vindt en probeer samen tot duidelijke afspraken te komen. Kijk hier voor meer tips.
  2. Gaat het om het schoonhouden van een gezamenlijke ruimte, zoals een portiek? Organiseer dan een overleg met zoveel mogelijk betrokkenen en vraag wat iedereen bereid is om te doen. Zet afspraken op papier en spreek een moment af om met elkaar te bespreken hoe het gaat en of er misschien iets in de afspraken gewijzigd moet worden.
  3. Meer informatie over regelgeving voor het stoken van houtkachels leest u hier http://www.infomil.nl/onderwerpen/klimaat-lucht/luchtkwaliteit/functies/hinder-houtkachels/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s