VT Wonen verkoopt vuurkorf (houtrook)

Het Meldpunt Rookoverlast zag dat VT Wonen via haar webshop vuurkorven verkoopt. Wij hebben VT Wonen geïnformeerd naar de schadelijke gevolgen van houtrook. Dit was hun reactie:

“Bedankt voor je bericht en het delen van deze zorgen rondom vuurkorven.
We zijn ons ervan bewust welke gevolgen deze producten kunnen hebben en proberen daarom in onze stylingproducties etc. daar waar mogelijk hiermee rekening te houden

De vuurkorven uit onze shop schrappen, dat zal helaas niet direct mogelijk zijn.”


4 reacties op ‘VT Wonen verkoopt vuurkorf (houtrook)

  1. Nee uiteraard kan dat niet want het zijn hele agressieve vuurkorven die vreselijk bijten Die laten zich niet zo maar verwijderen .Het personeel van VT WONEN is duidelijk ingelicht en geinstrueerd kritiek te pareren. Vrij vertaald is hun antwoord eigenlijk:leuk dat je dit schrijft maar we hebben gewoon sch….t aan jullie .Gewoon geld gaat voor alles , aan gezondheid van mensen heet VT WONEN lak. Oplossing boycot VTWONEN en alle andere zaken die gifkorven en kachels verkopen.

    Like

    1. beste L. Vos, in welke wijk van alkmaar ondervindt u last van houtrook, als ik vragen mag? U schrijft precies zoals ik denk en het zou schrijven, ik denk een wat oudere wijze man. Misschien kunnen we eens contact maken en ideeen uitwisselen. Maar wij houden er niet van in de publiciteit te komen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s