ChristenUnie Smallingerland houtrook

De lokale partij ChristenUnie Smallingerland geeft aan dat zij als lokale partij niets tegen houtrookoverlast kunnen doen. Op de vraag wat zij kunnen doen tegen het stoken op geïmpregneerd hout? Hierbij komt een zwaar kankerverwekkende stof Chroom-6 vrij. De reactie van de ChristenUnie Smallingerland (Pieter) geeft hierop als antwoord ‘je leeft nog steeds’.

Niet wetende dat de incubatietijd van kanker jarenlang kan duren bij blootstellingen van Chroom-6?

Vele politici zijn op de hoogte gesteld met betrekking tot Chroom-6 in houtrook. Wij denken dat er nog vele slachtoffers zullen gaan volgen. Zie ook http://www.volkskrant.nl/binnenland/defensie-wist-al-15-jaar-van-blootstelling-aan-giftige-stof~a3722021/

 

Advertenties

2 reacties op ‘ChristenUnie Smallingerland houtrook

  1. Mevrouw Krauwel ik weet niet wie of wat u bent en wat uw functie is om zo ongeargumenteerd te reageren, maar wie de schoen past trekt hem aan …..zo luidt het aloude spreekwoord.
    Respect moet je namelijk altijd verdienen, dat vergeet men tegenwoordig nog al eens . Ambtenaren die mensen afpoeieren en burgers met gegronde klachten bagatelliseren en met mooie woorden in de hoek drukken verliezen in mijn ogen ( en in die van vele anderen die onrecht wordt aangedaan) alle recht op respect.Wilt u dus dit woord niet meer misbruiken als iemand met u van mening verschilt ?U kunt zich beter ongerust maken over het feit dat ook u misschien ziek gaat worden van al die houtrook overal.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s