Schoorsteenbranden: Schrijven VVD

Het Meldpunt Rookoverlast heeft de politiek geïnformeerd inzake de vele schoorsteenbranden die plaats vinden in Nederland. Wij kregen een reactie van de VVD uit Capelle aan den IJssel:

Na uw schrijven van 20 januari wil ik u namens de VVD fractie het volgende meedelen. Een vonkenregen in een schoorsteen ontstaat als achtergebleven kooldeeltjes in de schoorsteenpijp gaan gloeien. De oorzaak is te veel achtergebleven onverbrand materiaal in de schoorsteen. De remedie daartegen is om ieder jaar de schoorsteen te laten vegen. De VVD vindt dat de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Achter de voordeur is handhaving hiervan praktisch onmogelijk.

Zie ook Vonkenregen bij brand in schoorsteen Gruttosingel Capelle aan den IJssel


Een reactie op “Schoorsteenbranden: Schrijven VVD

  1. Zo en wat denken de brandverzekeringen hiervan ? Gaan die dat allemaal uitkeren.? Of gaan de premies omhoog? Want er zijn heel wat stokers die nog te beroerd zijn om 1x per jaar de schoorsteen professioneel te laten vegen en liever zichzelf en hun buurt ombrengen om maar 40 euri te kunnen uitsparen Asociaal volk wordt dus door de VVD beloond VVD betekent zeker Voor Veel Vieze Dingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s