CDA Moerdijk stelt vragen aan het college van B&W

Het CDA Moerdijk stelt vragen aan het college van B&W. Als buurtbemiddelaar (tevens raadslid van de gemeente Moerdijk) ziet hij regelmatig verstoorde burenverhoudingen. Dit is opmerkelijk want toen het Meldpunt Rookoverlast de koepelorganisatie van buurtbemiddelingen ( https://hetccv.nl/onderwerpen/buurtbemiddeling/ ) hierover vragen had gesteld, gaven ze aan vrijwel geen klachten inzake houtrookoverlast binnen te krijgen.

De brief van het CDA treft u hier aan:

vragen-houtstook

Kijk ook op: https://www.cda.nl/noord-brabant/moerdijk/actueel/nieuws/148270/


Een reactie op “CDA Moerdijk stelt vragen aan het college van B&W

  1. Het lijkt wel een spelletje gedupeerden pesten…. Gisteren 17 januari 2017 kreeg ik van de politie Alkmaar te horen dat ze nog nooit van houtrookoverlast hadden gehoord.Ook al kreeg de landelijke politie in de periode 2015 -2016 zo´n 3000 klachten binnen.Zijn die agenten nou echt zo dom of spelen ze het? Bij de gemeente Alkmaar liggen er dit jaar minimaal 25 klachten in de dossiers van politie en gemeente.Waarvan twee, waaronder ik zelf, bijna dagelijks de politie hierover bellen, mailen en twitteren .
    Op 29 december 2016 heb ik vanwege de stank zelfs via 112 de brandweer geactiveerd.Politie ook ter plaatste .Wat gebeurt er ? De stoker krijgt gelijk en ik word afgeserveerd als boze buur. De volgende dag toonde wel een van de agenten zijn begrip , want altijd in de stank zitten is ook niet leuk. Nou ja in Moerdijk is er in ieder geval 1 dapper raadslid die zijn nek uitsteekt .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s