Gemeente Alkmaar wil niets doen tegen houtrookoverlast

De gemeente Alkmaar wil niets doen tegen houtrookoverlast,  zo heeft de gemeente laten weten. Ook niet als er gestookt wordt op afvalhout waarbij zeer schadelijke stoffen vrijkomen. De gemeente heeft kennelijk geen zorgplicht?

laminaatinkachel

 

Brief:

 

In reactie op onderstaande mails van 20 en 21 augustus 2016 verwijs ik u naar de door de gemeente gezonden mail van 22 augustus 2016 die als bijlage is bijgevoegd. Wij waarderen dat jullie je inzetten voor een gezondere leefomgeving, maar een gemeente is hiervoor niet de juiste route, zoals eerder aanmevrouw X * gemotiveerd.

 

@ in de brieven die genoemd worden in bijgevoegde mail is aangegeven waarom en wanneer wij geen reactie geven op uw mails of brieven. Wij reageren dan ook niet op uw onderstaande mail.

 

@ Wij zullen in de toekomst enkel met uw communiceren als wij uw volledige naam, adres en woonplaats ontvangen. Daarna zullen wij onderzoeken of u daarmee belanghebbende bent in onze gemeente. Zo nee, dan zullen wij u verzoeken contact op te nemen met uw eigen gemeente en zo ja dan is er een kans dat u dezelfde schriftelijke reacties als mevrouw X ontvangt.

 

Vertrouwende u met bovenstaande voldoende te hebben geïnformeerd,

 

Met vriendelijke groeten,

Inspecteur Bouw- en Woningtoezicht

Unit Vergunning- en Subsidieverlening

Gemeente Alkmaar

 

 

NB: Mevrouw X is een eerder eveneens door deze ambtenaar afgepoeierde houtrookgedupeerde in Alkmaar. Zonder schroom wordt haar naam door deze ambtenaar in correspondentie aan derden vermeld. Dit is dus de manier waarop de gemeente Alkmaar haar burgers behandelt.

Het Meldpunt is benaderd door de gemeente Alkmaar om de naam van de ambtenaar te verwijderen. De gemeente Alkmaar wil een rechtszaak gaan starten als wij dit niet doen. Heeft u ook hinder van rook in de gemeente Alkmaar? Surf naar de Facebookpagina van de gemeente Alkmaar: https://www.facebook.com/gemeenteAlkmaar/?fref=ts of stuur een e-mail naar post@alkmaar.nl Laat ons ook weten dat u een melding heeft gemaakt aan de gemeente Alkmaar.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s