Geen gasaansluiting meer voor nieuwbouwhuizen

Nieuwbouwhuizen moeten niet langer op aardgas worden aangesloten, omdat dat volgens Stedin maatschappelijk onverantwoord is. De netbeheerder vindt dat verwarmen en koken op een andere manier moet.

“We vinden het niet meer maatschappelijk verantwoord, omdat we in 2050 een klimaatneutrale samenleving willen zijn. Gas stoot CO2 uit, dus daar moeten we vanaf bij de verwarming van onze huizen”, zegt directeur strategie van Stedin, David Peters.

Kijk verder op http://nos.nl/artikel/2115347-geen-gasaansluiting-meer-voor-nieuwbouwhuizen.html

Ik was met mijn dochtertje kastanjes gaan rapen. Alles geplant en die zijn uitgekomen. Ik denk dat we dit in heel Nederland moeten gaan doen. Kastanje bomen gaan planten.


Een reactie op “Geen gasaansluiting meer voor nieuwbouwhuizen

  1. Geïnitieerd door minister Henk Kamp, die ook in Groningen zo populair is .Dezelfde Henk Kamp die ook houtkachels subsidieert.Over dubbele agenda’s gesproken! Nergens ook maar een woord over regels voor houtkachelgebruik, want die warmtepomp gaat ‘m echt niet worden voorlopig . Te duur, te veel lawaai, te ingewikkeld, te “ongezellig” , want geen vlammetjes. Ondanks alle weerstand die er nu steeds meer tegen houtrook ontstaat wordt dit er nog eventjes stilletjes doorgedrukt en natuurlijk de omgevingswet weer niet aangepast .Terwijl ze nu al weten wat er zal gebeuren….
    Mensen wordt bewust.!!! Duurzaam is niet hetzelfde als schoon en gezond.Integendeel!!!!!
    Maar zo wordt het wel aan u verkocht helaas.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s