Remco Dijkstra: Betuttelend!

NPO Radio 1 Nieuws & Co

Bij 14 minuten en 20 seconden hoort u Remco Dijkstra spreken over het platform houtstook. Zij gaan voorlichting geven bij goed hout stoken. Hij is van mening dat het daar verder bij moet blijven. Dit zei mevrouw Sharon Dijksma ook. Kennelijk zijn de PvdA en de VVD twee handen op één buik. Remco Dijkstra is bang dat straks de overheid komt controleren, zodra je worstje op de barbeque neerlegt. Overdrijven is natuurlijk ook een vak. Remco Dijkstra geeft geen adequate oplossingen om verkeerde houtstokers aan te kunnen pakken. Wel vertelt hij dat regelgeving daarin niet zal helpen. Maar wat helpt wel? Daar hebben de liberalen kennelijk geen antwoord op.

Wat kun je doen indien je hinder hebt van stankoverlast? U dient eerst de houtstoker aan te spreken. Als dat niet lukt? Dan kunt u een brief sturen naar uw gemeente. Zet in de brief in ieder geval ‘verzoek tot handhaving’. Vermeld daarnaast het artikel Bouwbesluit artikel 7.22.

Mocht dit niet helpen? Klopt u dan aan bij de raadsleden voor het opstellen van een betere regelgeving. Remco Dijkstra geeft ten onrechte* aan dat de gemeente regels kan opstellen. Dat is onjuist. Dit kunnen alleen de raadsleden van uw gemeente. De raadsleden van uw gemeente kunt u vinden op de website van uw gemeente.

* bron:Stanpunt VVD houtstook

Wilt u in contact komen met Remco Dijkstra? Dat kan uiteraard!

VVD-Fractie
Binnenhof 1 A
Postbus 20018
2500 EA Den Haag
Email: r.dijkstra@tweedekamer.nl

Telefoon:  070 318 3910

http://remcodijkstra.vvd.nl/

http://twitter.com/remcovvd

 


2 reacties op ‘Remco Dijkstra: Betuttelend!

  1. Vraag is er bij jullie die een mail hebben verzonden aan de bestuurders van de tweede kamer een mail ontvangen van de SP Dit hoor ik graag. Heb gisteren een mail ontvangen. G.Luyke

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s